Serveis

Assessorament

Assessorem a tots els compradors, propietaris,i arrendataris, en tot el procés de comercialització d’immobles i els hi oferim el nostre servei d’intermediació en la compra-venta, el lloguer i el traspassos de qualsevol pis,casa, pàrquing,etcètera….

El nostre equip de treball, intenta, dur a terme el que el client vol en cada cas, respecte el seu habitatge. Assessorem a l’hora de posar el seu producte en el mercat d’immobles , per tal que s’ajusti a les necessitats actuals.

Administració de lloguers i comunitats

Si vostè disposa d’una vivenda, i en vol treure el màxim rendiment, nosaltres li oferim la possibilitat de llogar-li , i li oferim el millor llogater,segons les seves necessitats,amb el màxim de cobertures possibles.

Com a administradors de finques ens encarreguem d’elaborar uns pressupostos anuals ajustats a les seves necessitats, vetllar per la correcta gestió de la seva comunitat gestionant el cobrament de rebuts relatius a la comunitat i reclamant impagats.

Serveis hipotecaris

Puc comprar ara un pis, casa, local, apartament…? Quin és el meu pressupost? Escollir un crèdit et suposa un mal de cap? Teniu la sensació que els bancs parlen en un altre idioma?

Estic pagant de més pels crèdits que tinc ara? Com podria estalviar-me diners?

Analitzarem de manera personalitzada el vostre cas i us diem si la operació és viable. Us assessorem sobre el tipus de crèdit més adequat a la vostra situació personal, tenint en compte el millor ventall d’ ofertes que hi ha al mercat.
També us ajudarem a seleccionar la entitat bancària que mes s’ adapti a les vostres necessitats i negociarem amb elles, fent tots els tràmits previs.

Reformes

Si el nostre client, necessita fer qualsevol tipus d’ obres en el seu domicili, o pel contrari comprar un pis el qual s’ha de reformar pràcticament en la seva totalitat, li oferim varis pressupostos perquè vostè escolleixi el que mes li convingui, a l'hora ens encarreguem que l’obra i els seus permisos pertinents en cada cas, compleixin la normativa vigent.

Assegurances

Informem i assessorem el nostres clients per tal de facilitar-los la millor assegurança i la que més bé s’adapti a les seves necessitats.

Col·laborem amb diferents companyies de reconegut prestigi i analitzem quina és la millor opció pel client en cada cas, tenint en compte tant el preu com les cobertures de la pòlissa en qüestió.